Fc Oppuurs 2 3 Ternesse A
08/10/2016 - 19:30

Spannende wedstrijd waarin Ternesse de 3 punten meeneemt. Een gelijkspel had nochtans de juiste uitslag geweest. Beide ploegen namen een helft voor hun rekening.  Ternesse liep in de 1ste helft uit tot 0-2.  Na de pauze was Oppuurs de betere ploeg en Ternesse werd teruggedrongen op hun eigen speelhelft.  Er werd stevig verdedigd door Ternesse , af en toe zelfs op het randje  maar kaarten bleven uit.  Met nog 10 minuten te spelen kon Oppuurs de aansluitingstreffer scoren na een knappe solo van Jonas H. afgewerkt door Nick D’H. In blessuretijd mistte Oppuurs de 2-2 en scoorde Ternesse op tegenaanval de 1-3.  Oppuurs bleef aandringen en kwam nog terug tot 2-3 via Tom P.  maar het verdiende gelijkspel kwam er niet meer.