Als afsluiter van het seizoen organiseert FC Oppuurs op zaterdag 8 mei een afhaalverkoop van paling en stoofvlees

Ondanks het verplicht annuleren van vrijwel alle geplande clubevenementen en het stopzetten van de competitie, hebben wij er alles aan gedaan om binnen het wettelijk kader zoveel mogelijk sportieve activiteiten te organiseren.

Zo werd ervoor gezorgd dat door het inzetten van extra trainers en de huur van de kunstgrasvelden al onze jeugdspelers wekelijks konden blijven trainen.

We hopen dat de slechte cijfers gunstig evolueren en dat we vanaf 8 mei ons kantine-terras mogen openen en dat er nog kan getraind en/of gevoetbald worden. Onze jeugdcoördinator verstuurde al een aangepast programma tot eind mei.

Om de extra kosten te helpen dragen, wordt op zaterdag 8 mei een afhaalverkoop van paling en stoofvlees georganiseerd.

We bieden deze meeneemporties van 350 gram aan:

               Vers klaargemaakte paling in ’t groen aan €15,00€

               Vers klaargemaakte paling in tomatensaus aan €15,00€

               Vers klaargemaakt stoofvlees aan €10,00€

Bestellen kan tot uiterlijk 1 mei door onderstaand tabelletje in te vullen en te mailen naar  voetbalclubfcoppuurs@gmail.com

Naam, voornaam gsm nummer# paling in ’t groen 15€# paling in ’t rood 15€ # stoofvlees 10€Te betalen  
.
.
Indien van toepassing: vermindering eetbon Kip & Ribbekesfestijn
Totaal

Betalen: graag onmiddellijk overschrijven op rekeningnummer BE09 7310 4573 4057 van FC Oppuurs

Afhalen op zaterdag 8 mei tussen 11u00 en 16u00 aan de grote kantine (aub de eetbonnen meebrengen

We zijn jullie zeer dankbaar voor de steun

Het Bestuur

Programma “Start 2 Coach” te FC Oppuurs in samenwerking met Voetbal Vlaanderen en Sport Vlaanderen

‘Start 2 Coach’

FC Oppuurs had de eer om de allereerste “Start 2 Coach” opleiding te organiseren in samenwerking met Voetbal Vlaanderen en Sport Vlaanderen. Een leerrijke en interessante ervaring voor de deelnemers.

Start 2 Coach – UEFA D – Basisprincipes voor voebaltrainers voorjaar 2021       De opleiding bestaat uit vier lessen, en is een combinatie van theorie en praktijk (op het veld – zie blauw voor praktijk met cursisten en rood à demoploegen van club dan noodzakelijk). Deze opleiding wordt gegeven door topdocenten en de evaluaties van de voorbije editie zijn erg positief. We geloven zeer sterk dat deze zeer laagdrempelige opleiding alle trainers kan ondersteunen in het geven van training. Deze opleiding wordt in samenwerking georganiseerd met de Vlaamse Trainersschool (= Sport Vlaanderen). Hiervoor werden de nodige afspraken gemaakt. Zo wordt deze opleiding ook erkend door de overheid. De naam werd veranderd naar Start 2 Coach (of UEFA D). Inschrijvingen lopen via de VTS-website. Elke trainer dient zich apart in te schrijven (niveau à start 2 coach à juiste locatie). Wij hopen uiteraard dat er erg veel trainers voor deze opleiding inschrijven. Uiteraard volgen we de corona-maatregelen strikt op de voet op. Met sportieve groeten, Hannes De Meyer | Voetbal Vlaanderen | Departement Coach Education   De kostprijs voor deze cursus is 50€ , deze 50€ wordt door de club terugbetaald aan de FCO-leden. “FC Oppuurs” ….

Voetbal Vlaanderen

Voetbal Vlaanderen

Het Overlegcomité heeft vannacht (vr.23/10 op zat.24/10)  een reeks coronaregels op het vlak van sport in lijn gebracht met alarmniveau 4.

Dit heeft ook zijn impact op ons voetbal en de competities. De jeugd krijgt nog steeds de kans om te blijven voetballen.

  Overlegcomité 23 oktober

Volgende bestuursvergadering op  woensdag 28 oktober

Succesvolle wafeltjesverkoop is afgesloten.

Beste verkopers van onze wafelslag . Plaats nr 1 voor Vince Van Der Vorst 137 stuks Prijs gesigneerd wedstrijdshirt Jan Vertonghen Plaats nr 2 voor Axel en Jiri Willaert 134 stuks Prijs gesigneerde matchbal 1 ste ploeg FC Oppuurs.
Proficiat aan alle leden en sympathisanten voor de inzet en de steun