Fc Oppuurs 1 2 Brasschaat
23/04/2017 - 15:00

Fc Oppuurs staat al vroeg op achtervolgen aangewezen.  0-1 en Vandamme pakt nog voor de rust een rode kaart. Bij de rust staan de zaken er niet goed voor.

Een puntje is echter genoeg om ons deel van het werk te doen om de eindronde te behalen , verder zijn we afhankelijk van de resulaten van Rapid Leest en Herentals.  We spelen niet de beste partij van het seizoen , dat staat vast maar het is toch de ingevallen Kerremans die op een prachtige wijze 1-1 maakt.  Knappe versnelling en een pegel rechtdoor.  Lang kunnen we niet genieten want nauwelijks 2 minuten later staat het 1-2 , kopduel met Jonas Hoofd en de bal gaat op ongelukkige wijze in doel.  Met 10 tegen 11 is het moeilijk om nogmaals terug te vechten. Te veel balverlies en mindere passing zorgen ervoor dat we de tegenstander niet genoeg onder druk kunnen zetten. In de 2de helft kan Brasschaat het hoge tempo van de eerste helft niet aanhouden, maar ze nemen wel de 3 punten mee naar Antwerpen.

Door het puntenverlies van zowel Herentals, Rapid Leest, Katelijne en Heikant, blijft de situatie net hetzelfde als vorige week.  Fc Oppuurs krijgt een ticket voor de eindronde door het behalen van de 5de plaats. Samen met Lille , Herentals en Lyra.