FC Oppuurs 4 1 Loenhout SK
Zondag 7 December, 14u30

fco-loenhout

FCO vond voor rust zijn draai niet en daarvan profiteerden de bezoekers van Loenhout om dankzij een doelpunt in de 30ste minuut met 0-1 de rust in te gaan. Na de pauze kwam Oppuurs sterk uit de kleedkamer met al na 5 minuten de logische gelijkmaker van Sam D’Hertefelt tot gevolg. FCO ging meteen op zoek naar een tweede doelpunt en dat kwam er ook na een mooie combinatie tussen Tom Peeters en Stephen Van Damme die van net buiten het strafschopgebied de bal hard in de benedenhoek schoot. Loenhout probeerde druk te zetten, maar Oppuurs bleef de sterkste ploeg en wanneer één van de bezoekende verdedigers een doorgebroken Willem Van Gool neertrok in de zestien ging de bal op stip en moest Loenhout met 10 verder. De strafschop werd feilloos omgezet door Willem Van Gool waarmee de wedstrijd meteen ook gespeeld was. In de laatste vijf minuten maakte Jorrit Kerremans er nog 4-1 van na een flater van de Loenhoutse doelman die zo zijn overigens sterke wedstrijd teniet deed.